Duminica tinerilor si primirea studentilor

Dupa cum stiti in fiecare luna a 3-a duminica din luna este duminica tinerilor. Aceasta duminica va fi una mai speciala pentru ca este si prima duminica din acest an universitar si scolar. Astfel ca duminica la Biserica Baptista Betel din Manastur str. Ravasului nr. 4-6 va asteptam pe toti la o zi deosebita pentru noi cei tineri.

Dimineata va canta corul de tineri, care a inceput in forta de cateva saptamani, iar dupa masa va fi alaturi de noi fratele Emil Bartos si grupul Continental care astazi a avut lansarea noului lor album. Desemenea va fi si primirea celor care s-au reintors la Cluj sau care incep facultatea, adica cei intitulati...bobocei.

Ne dorim o duminica binecuvantata, o duminica plina de har, o duminica pentru care ne rugam ca Domnul Isus sa o binecuvinteze prin puterea Duhului Sfant si ca tot ceea ce va fi acolo sa fie o binecuvantare pentru toti cei care vor fi alaturi de noi.

Va asteptam cu drag, iar daca nu reusiti sa ajungeti ne bucuram sa primim cel putin o rugaciune in care sa cereti binecuvantarea Domnului peste aceasta zi.

Se va transmite si online pe www.bisericabetel.com

Domnul Isus sa fie cu voi,
EB-Team
0 Responses