Seara de tineret impreuna cu Emil Bartos si grupul Ekklesia la Biserica Betel

Duminica seara de la ora 18:00 la Biserica Baptista Betel din Manastur strada Ravasului nr. 4-6 este seara tinerilor.

La ce va chemam?

Psalmii 68:4
Cântaţi lui Dumnezeu, lăudaţi Numele Lui! Faceţi drum Celui ce înaintează prin câmpii. Domnul este Numele Lui: bucuraţi-vă înaintea Lui!

Va fi o seara binecuvantata, va fi o seara in care vrem sa Il laudam pe Domnul nostru, in care vrem sa ne inchinam Lui, o seara in care vrem sa vedem fata lui si o sera in care Duhul Sfant sa ne atinga inimile fiecaruia dintre noi. Vrem sa fie un loc de unde fiecare sa plecam cu fetele stralucind ca si Moise odata cand s-a intalnit cu Dumnezeu pe muntele Sinai.

Alaturi de noi va fi pastorul Emil Bartos si grupul Ekklesia. Cateva lucruri despre grupul Ekklesia, preluate de pe site-ul lor www.ekklesiabn.ro:

Grupul nostru este alcatuit din aproximativ 25 de tineri cu varste cuprinse intre 20 si 25 de ani care slujesc in Biserica Penticostala Sfanta Treime din Bistrita, o biserica de aproximativ 1000 de membrii.

Am crescut in mijlocul acestei biserici si suntem bucurosi pentru ca Dumnezeu ne-a oferit acest har minunat de a ne uni glasurile si de a-l lauda pe El. Desi fiecare component in parte are un aport individual in grup prin vocea sau activitatile pe care le desfasoara credem ca in Domnul formam una si ca el ne iubeste pe fiecare la fel, si pe toti impreuna ca pe unul singur.

Ne-am numit "Ekklesia " pt ca vrem sa ne identificam cu ceea ce semnifica termenul "ekklesia"- un grup de oameni care primesc sfaturi de Sus si sunt trimisi sa le transmita mai departe.
Dumnezeu sa ne ajute! Rugati-va pentru noi!Va fi o seara deosebita, va asteptam cu drag.
Domnul Isus sa fie cu voi,
El-Betel Team
0 Responses