Concurs "Cand Domnul Bucuriei te surprinde"

Dupa cum am anuntat vineri, la seara de tineri El-Betel, urmeaza sa avem un concurs care se va desfasura pe blog.

Tema concursului este "Cand Domnul Bucuriei te surprinde" si aceasta tema este inspirata din urmatoarea intamplare:

Am avut o zi foarte proasta, in care s-a rupt sacul cu probleme in capul meu, era una din acele zile...campioane cand ma refer la zile proaste. In aceea zi nici macar nu mai aveam puterea sa tin umerii sus si pieptul scos in fata cand umblam pe strada.Ei bine, in aceea zi urma sa vin la Cluj din Turda pentru ca era biserica. Am plecat si ca deobicei am luat ocazia catre Cluj. Stateam la ocazie si nici macar nu aveam forta sa fiu convingator ca am nevoie sa ajung la Cluj. Ei bine, a oprit langa mine un tanar care m-a luat in masina si am pornit catre Cluj. Deoarece in momentul in care am urcat discutam la telefon cu un frate, cand am inchis am zis "Domnul Isus sa va binecuvinteze. Pace!"

In momentul in care m-a auzit rostind acele cuvinte parca s-a schimbat la fata, s-a inseninat, mi-a zambit a intins mana si s-a prezentat...ceea ce nu mi se intamplase pana acum.

Si din acel moment pana am coborat din masina am discutat cu el despre Biblie, despre Domnul Isus, de Dumnezeu...si l-am chemat la biserica. A zis ca nu vine la biserica dar a acceptat sa vina la concertul de Craciun pe care il vom avea la Casa de Cultura a Studentilor.

In momentul in care am coborat din masina....simteam ca zbor. Simteam ca toate probleme mele au disparut, simteam ca soarele e mai frumos si ca nimic nu ma mai apasa.

Am coborat si am inceput sa ma gandesc. Ma gandeam la toate modurile in care Dumnezeu putea sa imi ia supararea si apasarile din aceea zi. Stiam ca putea sa rezolve toate problemele, putea sa imi raspunda tuturor intrebarilor si apasarilor, dar ma intrebam daca s-ar fi intamplat toate acestea as fi fost la fel de fericit.

Dar El a ales sa imi dea o lectie, El a ales sa imi arate ca in momentul in care Domnul Bucuriei iti da fericire asa cum o stie El sa o faca...nu este povara prea mare, apasare prea puternica sau suparare prea adanca care sa invinga fericirea Lui.

Prin acest concurs dorim sa va incurajam sa impartasiti cu noi si cu toti cei din jurul vostru astfel de momente in care Domnul Bucuriei v-a binecuvantat cu astfel de suprize. Sunt sigur ca toti ati trecut prin astfel de momente...si nu e corect sa le tineti pentru voi.

Pentru ca este un concurs este normal sa fie si premii:

Premiul I - un voucher de 60 lei cu care se pot achizitiona carti de la standul de carti al bisericii
Premiul II - un voucher de 50 lei cu care se pot achizitiona carti de la standul de carti al bisericii
Premiul III - un voucher de 40 lei cu care se pot achizitiona carti de la standul de carti al bisericii

Regulile pentru a va inscrie in concurs:

Trebuie sa scrieti un e-mail in care sa povestiti o experienta asemanatoare si sa o trimiteti pe adresele de e-mail aditam@gmail.com sau emanueltritean@gmail.com cu titlul "Concurs -  Cand Domnul Bucuriei te surprinde" impreuna cu numele complet si numarul de telefon pentru a putea fi contactati.
Ceea ce vom primi se va publica pe blogul El-Betel.

Dupa incheierea perioadei de inscriere in concurs se va alcatui un juriu care vor citi si vor analiza fiecare articol in detaliu.
Deasemenea se vor lua in considerare si comentariile lasate de cei care au citit articolul.

Durata concursului:


Concursul se desfasoara in perioada 1 decembrie - 16 decembrie.
Castigatorii vor fi anuntati in ziua de 16 decembrie si in data de 17 decembrie la intalnirea de tineret El-Betel se va face premierea.

Ceea ce nu se va lua in considerare la jurizarea articolelor este talentul scriitoricesc al participantilor, credem ca nu este nevoie de acest talent pentru ca Dumnezeu sa lucreze prin marturiile voastre, deaceea va incurajam pe toti sa aveti curaj sa ne trimiteti.

De pierdut nu aveti ceea ce pierde deoarece este un concurs din care toti castigam.

Domnul Isus sa fie cu voi si sa va dea curajul si inspiratia necesara
EB-Team
0 Responses