Dragul meu tanar...cum e viata de student?

Am gasit un text vechi care circula pe internet....dar un text de actualitate:

Dragul meu student, Cum iti mai merge?

Desigur, Mi-as dori mult sa putem vorbi doar noi amandoi, dar stiu ca pentru aceasta niciodata nu ai timp. Am hotarat deci sa-ti scriu o scrisoare, pentru a-ti spune cat de mult te iubesc.

Te-am vazut aseara, cand discutai cu prietenii tai. Am asteptat toata ziua; poate vei dori sa vorbesti si cu Mine. Ti-am daruit un apus de soare minunat la sfarsitul zilei si am asteptat. Insa niciodata nu ai gasit timp sa vorbim. Aceasta M-a durut, dar Eu totusi te iubesc, pentru ca sunt Prietenul tau.

Noaptea trecuta te-am privit cum dormeai si am dorit cu ardoare sa-ti ating fruntea, de aceea am revarsat lumina lunii pe fata ta. Si din nou am asteptat, dorind sa cobor la tine ca sa putem vorbi. A sosit dimineata si Eu am avut atatea daruri pentru tine, dar te-ai intors in patul tau, dorind sa-ti prelungesti macar pentru cateva clipe somnul dulce, si ai amanat intalnirea noastra. Ca de obicei, dimineata ai putin timp. Te-ai spalat, ti-ai periat dintii cu grija, te-ai imbracat ordonat si te-ai grabit la facultate.

Cand ai privit ultima data in oglinda, ai observat din mers Biblia pe masa si atunci inima Mea a tresaltat la gandul ca vei dori sa Ma asculti. Dar ai renuntat si inchizand usa dupa Tine, ai plecat.

Lacrimile tristetii Mele erau in ploaia de afara. Dar totusi Eu te iubesc! In timpul zilei am incercat sa vorbesc cu tine prin norii albi, prin albastul cerului si prin linistea ierbii verzi. Ti-am soptit aceasta prin frunzele copacilor si ti-am spus-o bland prinsplendoarea florilor.Am alergat catre tine, spunandu-ti: "Te iubesc!" in paraiasul de munte si in minunatul cantec al pasarilor. Odata, uimit de frumusetea si gingasia florilor ai meditat la Creatorul lor, si Eu am crezut ca acum te vei hotara sa vorbesti cu Mine. Insa un gand oarecare, se pare important pentru tine, ti-a abatut atentia. Da probleme, si nu putine.... Insa Eu as putea sa te ajut in rezolvarea lor.

Iti amintesti cand ai primit o veste trista? O, cum am dorit atunci sa-ti sterg lacrimile! Desi nu erai atent la Mine, ti-am trimis in dragostea Mea o adiere de vant calda si usoara, plina de miresmele naturii pentru a te mangaia in tristetea ta. Dar nici atunci nu te-ai gandit la Mine... Seara, cand ai venit acasa, obosit dupa o zi plina de probleme, ai cinat in graba si ai pornit televizorul. Absorbit de emisiunile TV, de internet, nici nu ai observat cum s-a scurs timpul; am asteptat, sperand ca iti vei aminti de Mine.

Ai mers la culcare si ultima Mea speranta de a vorbi cu tine s-a stins. Voiam atat de mult sa-ti daruiesc putere, mangaiere, intelegere... Dragul meu, cand va mai incepe o zi, cand vei fi in tumultul ei, in amurg sau in orice clipa a ei, cand iti este greu, cand esti trist si singur - aminteste-ti de iubirea Mea fata de tine.

Este o iubire mai adanca decat marea, mai inalta decat cerul si mai uprinzatoare decat cele mai profunde nevoi ale inimii tale. Te iubesc cu o iubire vesnica, de aceea Пti pastrez bunatatea Mea.Voi raspunde la intrebarile pe care de atatea orile-ai gasit fara raspuns. Iti voi aduce linistea dupa care tanjesti de atata timp. Langa Mine vei gasi cu adevarat fericirea si vei afla pacea launtrica.

Cheama-ma si-ti voi raspunde, iti voi fi alaturi si te voi ajuta. Eu te-am creat, te-am ales, te iubesc si te astept! Al tau prieten care te iubeste,

ISUS HRISTOS

Am invatat ca intotdeauna va fi o viata care sa inlocuiasca viata cu Hristos...acum e viata de student, inainte a fost viata de copil si viata de adolescent, dupa va fi viata de angajat si viata de familist, viata cu copii sau viata cu nepoti...dar problema apare in momentul in care vietile astea se termina...invepe o vesnicie. Daca viata ta a fost o viata cu Hristos atunci vesnicia ta va fi una cu El. Daca viata ta a fost impartita in vietile enumerate mai sus...daca vietile de mai sus au fost mai importante decat viata cu Hristos....daca niciodata nu ai avut timp sa faci din viata cu El principala ta viata si restul sa fie pe planul secund...vesnicia care te asteapta va fi o vesnicie de chin si plans in focul etern al iadului.

Deci tanarul meu...cum e viata de student?
0 Responses