Cautam noua imagine El-Betel II

În urma discuţiilor de ieri se pare că majoritatea doreşte imaginea a doua.

So let it be! :-)

Am totuşi un cuvânt de apreciere pentru imaginea 1. Teologic vorbind, mi se pare genială îmbinarea dintre coroana de spini şi textul din Genesa 35.

Legat de imaginea a doua, Cristi Rus ne-a trimis 3 variante de finalizare.

Prima variantă:


A doua variantă:


A treia variantă:


Aşteptăm părerile voastre.
26 Responses

 1. Anonim Says:

  varianta 2 + *fiindcă :)


 2. lidia.tamara Says:

  mie imi place prima varianta :)


 3. Anonim Says:

  îmi plac primele două variante; prima e mai luminoasă dar în cea de a doua variantă inscripţia iese mai bine în evidenţă :)

  indiferent care variantă va fi aleasă, nu uitaţi să corectaţi în inscripţie pentru că lipseşte "d" din fiindcă


 4. Ralu Says:

  ma gandeam la varianta A dar eventual ca sa se vada scrisul ma bine, sa skimbe culoarea la scris cu ceva mai inkis, ca si culoarea lemnului de la cruce sau luminile eventual sa nu vina asa de sus si jos ci in spatele scrisului pe o nuanta mai inkisa (ca si o umbra, ceva in genu) sper ca se intelege ce vreau sa zic:D


 5. Adrian Tamas Says:

  @Anonim
  Am observat 'd'-ul lipsa dar dureaza prea mult corecturile, pentru ca ne grabim ca pe vineri sa fie gata. Ne-am asigurat ca literele sa fie in regula pentru final.
  Multumim!


 6. Anonim Says:

  Daca totusi prima varinta :P... cea cu corana de spini care are o semnificatie teologica , o valoare inestimabila nu a votat-o nimeni cu exceptia unei persoane careia am sa-i multumesc personal :D macar la acest vot va rog sa reveniti la ganduri mai bune si sa votati prima varinta :d... si anume intr-un cuvant simplitatea... cuvant care este in aceeasi clasa de cuvinte (la mine cel putin) cu smerenia si plus arata si mai bine daca tot luam in considerare spatiul unde se va amplasa:D... mocheta visinie cu putin auriu la scris, putin gri la crucea/altar un pic de maro tot la cruce si restul alb :D...minunat
  concluzie raman stabil varinta 1 :D
  alin


 7. Anonim Says:

  Varianta a 2a!! arata atat de bine! 8. Delyrics Says:

  Hmmm, grea decizia de data asta pentru că ţine de detalii.

  Cred că multă lume merge pe varianta B pentru că textul se vede mai bine, auriu pe maro, şi astfel impactul de moment e mai puternic. Şi eu cred că trebuie ajustat textul.

  Totuşi, având în vedere că toţi pereţii sălii de tineri sunt albi [imaculat :P], iar mocheta este o nuanţă de roşu-vişiniu, cred că o altă pată de culoare tare, şi mai ales nuanţa aceasta de maro ar încărca inutil decorul şi ar deveni chiar supărătoare.

  De altfel această culoare nu are alt scop decât să sublinieze scrisul, care cred eu, poate fi subliniat mult mai discret printr-o nuanţă mai închisă a literelor şi lumini în spate care vor crea efectul de umbră, cum zicea şi Raluka.

  În plus nu prea văd legătura dintre acel pătrăţel de maro şi restul designului [decât dacă mă gândesc la o tablă de şah :P]. Cred că delimitează inutil imaginea altarului/cruce de versetul care se vrea o explicaţie, şi care împreună formează întregul, Ză Aidia!

  Concluzie: varianta A - cu scrisul poate mai închis sau lumini în spate pt efect de umbră.


 9. Anonim Says:

  Imi place varianta a 2-a. Scrisul e in contrast cu fundalul, si astfel mesajul iese in evidenta mai bine. In plus, luminile care cad pe acel fundal evidentiaza mai mult ideea de descoperire divina.


 10. Delyrics Says:

  PS: aş sugera celor care votează să dea şi niscaiva argumente [aşa îmi place mie, aşa arată mai bine pt că.., mă duce cu gândul la asta, etc.] În felul acesta putem înţelege perspectivele celorlalţi şi poate chiar să adoptăm o altă părere.


 11. Anonim Says:

  Prima varianta: Celelalte 2 sunt mult mai incarcate si prefer simplitatea. In plus, peretii sunt albi si acel patrat maro nu cred ca ar da prea bine[ma refer la imaginea 2], ca a treia nu prea imi place. Cred ca prima ar fi cea mai potrivita, doar ca ar fi o idee buna ca scrisul sa fie de culoarea crucii, desi..daca se da zoom la imagine se vede fain si asa :)

  Felicitari!


 12. Anonim Says:

  Varianta initiala arata cel mai bine dupa parerea mea... sau prima dintre aceste 3 variante dar fara acea persoana acolo...:D


 13. Anonim Says:

  varianta 2. se vede mai bine inscriptia "El-Betel"


 14. Anonim Says:

  Mi se pare interesanta ideea sustinuta de Delia si Raluca, aceea de prima varianta de design cu literele de culoarea crucii si eventual luminate din spate,este mai simplu si mi se pare frumos, singura mea problema cu aceasta varianta ar fi ca mi se pare ca textul pare total suspendat in aer...eventual solutii la asta...in comparatie cu a doua varianta de design in care mi se pare ca e incadrat frumos.
  Sidonia


 15. Ramona Says:

  Prima imagine mi se pare mai potrivita,dar scrisul sa se vada mai bine


 16. Adina Says:

  Si eu prefer prima imagine deoarece este mai simpla si cred ca ar merge mult mai bine cu sala decat celelalte doua care sunt mai incarcate si mai intunecate,dar sunt si eu de parere ca trebuie schimbata culoarea sau facut ceva ca sa se vada mult mai bine ce este scris.


 17. Calin Lar Says:

  a doua varianta fara indoiala deoarece scoate in evidenta crucea si e prelucrata artistic


 18. diana donciu Says:

  varianta cu spinii mi se parea super, iar dintre cele trei care au ramas in discutie, prima e cea mai artistica. e mai putin incarcata, mai simpla, merge bine cu restul salii (culori, mocheta, scaune,etc). si faptul ca nu is asa "clar" delimitate bucatelele din care ii compusa (ca si in celelalte 2 variante) o face mai putin plictisitoare. sa nu uitam ca va fi vazuta in fiecare vineri pentru o perioada de...(Domnul stie cat). daca is prea explicite elementele dintr-o imagine...ea devine plictisitoare. deci, prima e mai putin previzibila decat celelalte 2. Asadar, o votez!


 19. Anonim Says:

  Eu as alege a doua varianta...mesajul iese mai bine in evidenta iar imaginea in ansamblu mi se pare mai artistica...


  Gabriela C.


 20. Anonim Says:

  A doua varianta. Trebuie neaparat argumentat? :P
  Andra B.


 21. Anonim Says:

  Parerea mea este ca partea verticala din cruce ar trebuie sa aiba latimea mai mica, deoarece asa nu exista proportionalitate (simetrie). Ar avea un aspect mult mai frumos daca latimea partii verticale din cruce ar fi aceeasi cu "latimea" respectiv lungimea partii orizontale a crucii. :)


 22. Anonim Says:

  eu cred ca toata crucea ar arata mai bine daca ar fi toata din pietre....cat despre partea cu scrisul, prefer peretele alb, dar nu scrisul din prima varianta, ci unul care sa se vada mai bine... :)


 23. Anonim Says:

  Prima varianta, pentru ca celelalte doua mi se par incarcate, cu precizarea ca, intr-adevar, scrisul ar trebui sa se vada mai bine.

  Camelia


 24. Anonim Says:

  prima. cu cat mai simplu, cu atat mai multe posibilitati de a rearanja lucrurile, pentru alte evenimente ale El-Betel